HVP | ANBI Gegevens
ANBI GEGEVENS
  • Naam van de instelling:

Stichting Hoedje van Papier

• RSIN/fiscaal nummer:

• Contactgegevens:

Admiraliteitskade 85 c 01

3063 EG Rotterdam

• Doelstelling:

Bevorderen van participatie in de samenleving voor groepen en individuen voor wie dat niet vanzelfsprekend is, door middel van methodieken en projecten gerelateerd aan taal, media en educatie.

BESTUUR

Voorzitter:

H.W. Kleij

Secretaris/ penningmeester:

P.C. Piket

Algemeen bestuurslid:

A.B. Fernandes

Algemeen bestuurslid:

E.C. Eskes – van Utrecht

BELONINGSBELEID

Bestuursleden ontvangen geen vergoedingen voor de taken die ze verrichten voor Hoedje van Papier. De directie en medewerkers ontvangen een salaris dat qua hoogte vergelijkbaar is met de salarisschalen uit de CAO Welzijn. Er is geen pensioenvoorziening voor de medewerkers. Medewerkers ontvangen een onkostenvergoeding voor woon-werkverkeer en, afhankelijk van de functie, een mobiele telefoon van de zaak.