HVP | Doneren
doneren

Steun de activiteiten van Stichting Hoedje van Papier en word donateur! Doneer op IBAN NL81 INGB 0004644474 t.n.v. Stichting Hoedje van Papier (Rotterdam), meldt u aan voor een machtiging of maak eenmalig een bedrag over via IDEAL. Stichting Hoedje van Papier is aangemerkt als ANBI instelling bij de belastingdienst, het voordeel van schenken aan ANBI’s is dat de gift geheel of gedeeltelijk in aftrek gebracht kan worden op het belastbaar inkomen.

MAANDELIJKSE DONATIE

Schrijf u hier in om een maandelijkse donatie te doen!

Klik hier!
EENMALIG DONEREN

Schrijf u hier in om een eenmalige donatie te doen!

Klik hier!